Arcadia Power

Author Topic: Problems using .ini layouts  (Read 437 times)

MarioBaldi

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Problems using .ini layouts
« on: November 25, 2015, 03:40:45 pm »
Hi there, I just bought a Surface Pro 4 and TabletPcMouse.
I followed the instructions to export the artistpad layout from the app, and tried loading it in TabletPcMouse, but I still get the default Layout.
Help!

Share on Facebook Share on Twitter


justice

  • Trade Count: (0)
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #1 on: November 27, 2015, 01:06:48 pm »
Hi Mario,

It sounds like you are using v1.  Go to www.tabletpro.net and join our beta group. You will immediately receive an email with the download link for the newest beta. :)

That will allow you to get what your looking for.

Ps. If you don't see the email check in spam.

charnj

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #2 on: December 05, 2015, 02:58:03 pm »
so is the program we download from the microsoft store not the latest one?

i just purchased it as well and am having the same issue.  when i go to subscribe, it already has my email, but i havent gotten a new file to download.

charnj

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #3 on: December 05, 2015, 02:59:27 pm »
nvm.  it was in my promo folder dor some reason

justice

  • Trade Count: (0)
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #4 on: December 05, 2015, 07:22:20 pm »
No worries, not sure why it would be in a promo folder. Perhaps my terminology is getting picked up as a sales pitch.


abstractcoral

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #5 on: December 13, 2015, 07:45:41 pm »
I'm having the same issue. I checked the spam folder as well as any other folder I could think of in my E-mail, but have not received any mail from you in regards to the latest patch.

contrite

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #6 on: December 16, 2015, 01:37:14 pm »
i have also not received an invite to the beta (as far as i can tell).  I did get a confirmation of subscription.

justice

  • Trade Count: (0)
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #7 on: December 19, 2015, 12:08:48 am »
Hi Contrite,

Did you get setup yet? If not send me an email and I'll send you over the beta link.

justice(a)tabletpro.net


wienrrafht

  • Trade Count: (0)
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #8 on: January 18, 2016, 09:50:03 am »
Hi, I have bought this app and installed the pc version.
https://www.flickr.com/photos/wienrrafht/24435104326/in/dateposted/

I have registered the beta and I can't get any buttons for PhotoShop . I can only get the track pad. What do I do to get the update and enable all the features?

 I checked the spam folder as well as any other folder I could think of in my E-mail, but have not received any mail from you in regards to the latest patch

justice

  • Trade Count: (0)
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: Problems using .ini layouts
« Reply #9 on: January 18, 2016, 10:30:37 am »
Hi Wienrrafht,

Please email me directly for the newest beta. btw, your photos are phenomenal. Absolutely captivating use of color. Fantastic!

justice(a)tabletpro.net